Recensies

Een klant aan het woord

'In de eerste afspraak hebben we aan de hand van foto's gekeken wat het mooiste zou zijn.

Ingrid vraagt duidelijk naar wat je voor ogen hebt en kijkt dan zelf wat de mogelijkheden zijn.

Zelf heb ik haar hierin de vrije hand gegeven.

Ingrid weet uit de kleine dingen die je in het gesprek zegt de juiste dingen te halen en dit te vertalen naar het schilderij.

Wat er besproken is is ook daadwerkelijk in het schilderij terug te zien. Ze heeft oog voor detail en wil ervoor zorgen dat het levensecht lijkt.

Dat is zeer zeker gelukt en ben zeer tevreden met het eindresultaat.

Had aan niemand anders deze opdracht willen geven.'

c.

Een cliŽnt aan het woord

'Ingrid helpt mij tijdens de strijd tegen anorexia. Van alle hulpverleners die ik heb gesproken heb ik het gevoel dat zij mij echt begrijpt.

Ze weet precies hoe ik mij voel, wat er in mij omgaat en heeft goede handvaten om ermee om te gaan.

Na een sessie met Ingrid krijg ik ook weer een enorme 'goede' boost en veel energie. 

Energie om te vechten voor herstel. Als het tussen de sessies door niet goed gaat kan ik altijd contact met haar opnemen.

Voor het eerst geloof ik echt dat ik kan herstellen. Ze is een goed mens.'

Een cliŽnt aan het woord

'Ingrid is zeer kundig en tactvol. Doordat zij ervaringsprofessional is, durfde ik mezelf open op te stellen en voelde ik me voor het eerst echt begrepen. Met behulp van verschillende therapie vormen zijn we samen doorgedrongen tot de kern van mijn ziekte. Deze oorzaak hebben we in kaart gebracht en aangepakt door het in een veilige setting te herbeleven. Als gevolg hiervan werd het gezonde deel in mij sterker waardoor ik het monster (anorexia) heb kunnen verslaan. Haar therapie is oorzaak gericht en niet alleen symptoombestrijding. Ik heb veel over mezelf geleerd (zoals mijn kernkwadranten en bijbehorende valkuilen en wat emoties zijn en hoe ik met mijn emoties om kan gaan toen deze weer terug kwamen i.p.v. weer af te vallen zodat mijn emoties afvlakten). Hierdoor heb ik mezelf leren accepteren en het leven weer in kleur omarmd.

Deze therapie is mijn redding geweest. Ik ben deze top coach onwijs dankbaar!'

K.