Boost2recover

Traject 1

'Wachtlijst overbrugging bij eetstoornis problematiek'

Je hebt de stap gezet om hulp in te schakelen, deze is groot dat besef ik mij goed. Er heerst helaas nog altijd een taboesfeer rondom psychische ziektes. 
Ons hoofd is net zo goed onderdeel van ons lijf, ook daar hebben we voor te zorgen. Ik vind het daarom heel verstandig om hulp te vragen. Mensen onderschatten de impact die onze gedachten hebben op ons lijf en functioneren.
Als je als bezorgde ouder te horen krijgt dat je kind nog een paar weken of zelfs maanden moet wachten voordat er gestart wordt met therapie begrijp ik heel goed dat dit de nodige frustraties én zorg met zich meebrengt. Als je kind de diagnose kanker zou hebben, dan accepteren we dit ook niet. Laten we eerlijk zijn.
Je wil simpelweg niet zolang wachten als het om jouw kind gaat.
Niets doen bij een diagnose ‘eetstoornis’ staat gelijk aan achteruitgang én vertraagt het herstelproces.

Deze situatie is herkenbaar voor mij. Ik ben nu in de gelegenheid om een oplossing te bieden dat geeft mij veel voldoening ik werk vanuit betrokkenheid omdat ik weet hoe stressvol de situatie is met een ziek kind thuis.
 

Ik bied een aanpak die aansluit bij jouw situatie op dat moment. 
Ik start met het analyseren van het mechanisme van de eetstoornis en bied begeleiding bij het symptoom (struggels rondom eten en drinken).
Ik ga de coaching opstarten en kijken wat jouw kind nodig heeft. Ik weet hoe een eetstoornis werkt en hoe ik je kind kan benaderen.

Ik bied een oplossing, als ik start dan is er een professional betrokken waardoor je als ouder achterover kan leunen. Een professional die ook nog eens ervaringsdekundige is en weet hoe het voelt. Dat geeft rust en daar worden veel ouders gelukkig van, dat heeft direct een positieve invloed op de sfeer in het gezin. Dat wil jij toch ook?
Bivakeren in niemandsland met een ziek kind maakt je wanhopig en soms zelfs radeloos. 
Dat is een grote zorg die op je schouders rust en het voelt eenzaam. 

Denk je nu dit is wat ik ook wil, direct starten met goede hulp voor je kind, stap dan in dit mooie traject en ga het ervaren.  Een kind met een eetstoornis is ernstig ziek dit is een serieuze zaak. Hoe langer je wacht des te langer duurt het herstel. Een eetstoornis pakt steeds meer ruimte in het hoofd en gaat zich vastzetten.

Een recentie van een cliënt die dit traject heeft gevolgt; 'Het gaat nu heel goed met mij, ik ben een echte levensgenieter geworden. Ik geniet weer van alles om mij heen. Zonder jouw hulp had ik het nooit gered. Ben je eeuwig dankbaar. Jij hebt mij geholpen om mijzelf terug te vinden'.

Waarom zou je wachten als ik nu al kan helpen?

Een introductiegesprek van  +/-45 min om kennis te maken is gratis en vrijblijvend.

Dit traject biedt jou;

  • 1x per week coachgesprekken van 1 uur (bij voorkeur live of anders via zoom).
  • Ouderadvies-/begeleidingsgesprek (live, telefonisch of via zoom) van 30 min 1 keer per maand.
  • Ik start altijd met een Geboorte In Kaart traject. Deze methode heeft bewezen direct inzicht te geven in de kern van het gedrag en overtuigingen. Heel helpend om inzicht te krijgen of de oorzaak van de eetstoornis daar ligt. Ook geeft het inzichten over gedrag m.b.t. herstel.
  • Bonus; een emergency call; Als je thuis even helemaal vastloopt mag je een beroep doen op mijn expertise.

Bij Geboorte In Kaart ontvang je een complete blauwdruk welke zeer waardevol is bij therapie.
Op mijn website staat meer informatie.

De investering in de gezondheid van je kind bedraagt €375,- per maand. In overleg is de frequentie uit te breiden naar 2 keer per week. Mijn tarief is € 75.- per uur.

Woon je in de gemeente Voorst dan is betaling vanuit een Persoons Gebonden Budget (PGB) mogelijk. Informeer e.v.t. bij jouw gemeente naar de mogelijkheden.
Veel gestelde vraag ; Ik betaal voor de hele maand, stel dat mijn kind al eerder kan starten bij de kliniek waar hij/zij op de wachtlijst staat krijg ik dan nog waarvoor ik heb betaald? 

Antwoord: Uiteraard hou je recht op de resterende coachgesprekken . Ik geef geen geld terug i.v.m. reservering van de tijd. 

Neem contact op