Boost2recover

Traject 1

Wachtlijst overbrugging bij eetstoornis problematiek

Je hebt de stap gezet om hulp in te schakelen. Dit kan een moeilijke stap voor je zijn. Er heerst helaas nog altijd een taboe rondom psychische ziektes. 
Ons hoofd is net zo goed onderdeel van ons lijf. Ook voor onze mentale gezondheid hebben we te zorgen. Het is daarom heel verstandig en krachtig om hulp te vragen. Mensen onderschatten de impact die onze gedachten hebben op ons het functioneren van ons lichaam. Denk alleen al aan alle psychosomatische aandoeningen en het effect van een placebo. Wanneer je als bezorgde ouder te horen krijgt dat je kind nog weken of zelfs maanden moet wachten, voordat er gestart wordt met therapie, dan brengt dit een grote zorg met zich mee. Als je kind de diagnose kanker zou hebben, dan accepteren we dit lange wachten ook niet. 
Je wil simpelweg niet zolang wachten als het om jouw kind gaat.
Niets doen bij een diagnose ‘eetstoornis’ staat gelijk aan achteruitgang en vermoeilijkt het herstelproces. Deze situatie is voor mij als moeder herkenbaar. Ik zet mij nu in voor anderen in soortgelijke situaties en dat geeft mij veel voldoening. Ik werk vanuit kennis, vaardigheden én ervaring. 

Ik bied een aanpak die aansluit bij jouw situatie om de wachttijd te overbruggen. Er zijn momenteel veel, lange wachttijden in de GGZ. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Je kan al zoveel meer doen.
Ik start met het analyseren van het mechanisme van de eetstoornis en bied ik begeleiding bij het symptoom (struggels rondom eten en drinken).
Ik ga de coaching opstarten en kijken wat nodig is om de gezonde kant te versterken. De verbinding met jezelf is de sleutel tot herstel.

Wil jij dat er direct gestart wordt met goede hulp voor je kind? Dan is dit traject geschikt voor jou.  Bel, app of mail mij gerust. Het contactformulier op deze website is ook een optie om een vrijblijvend kennismakingsgesprek af te spreken. De wedezijdse klick is belanrijk om samen goed aan het werk te kunnen.

Een recentie van een cliënt die dit traject heeft gevolgt: 'Het gaat nu heel goed met mij. Ik ben een echte levensgenieter geworden en ik geniet weer van alles om mij heen. Zonder jouw hulp had ik het nooit gered. Ben je eeuwig dankbaar. Jij hebt mij geholpen om mijzelf terug te vinden.'

Voor een kennismakingsgesprek maak ik graag tijd vrij. Dit informatieve gesprek is gratis als je bij mij een dienst afneemt. Ik vraag €25,- wat je terug ontvangt als wij een samenwerking aangaan.

Het boost2recover-traject biedt:

  • 1x per week coachgesprek 1 uur* (bij voorkeur live, eventueel via zoom).
  • Ouderadvies/begeleidingsgesprek (live, telefonisch of via zoom). ondersteuning via app in overleg.
  • Indien gewenst het prachtige Geboorte In Kaart-traject is  inlcusief een persoonlijk verslag . Deze methode heeft bewezen direct inzicht te geven in de kern van het gedrag en overtuigingen. Zie de pagina Geboorte In Kaart
  • Bonus; een emergency call; voor wanneer het thuis escaleert. In de praktijk blijkt dit heel waardevol te zijn om een hulplijn te hebben.

Dit trajact kost in totaal € 455,- per maand . *In overleg is de frequentie uit te breiden naar meer uren per keer/week. Mijn tarief is €80- per uur. Betaling is ook mogelijk via een Persoons Gebonden Budget (PGB). Ik word vergoed door diverse gemeenten. 

Veel gestelde vraag: Ik betaal voor de hele maand. Stel dat mijn kind al eerder kan starten bij de kliniek krijg ik dan nog de resterende uren waarvoor ik al heb betaald? 

Antwoord: Uiteraard hou je recht op de resterende coachgesprekken. Ik geef geen geld terug i.v.m. reservering van de tijd. 

Neem contact op