Road2recover

Traject 2

Ik wijs je de weg op jouw pad

Heb je nog geen hulp of loopt jouw kind vast in de huidige behandeling? Bij centra gespecialiseerd in eetstoornissen wordt gewerkt met vaste protocollen, waarbij de nadruk ligt op symtoombestrijding. Als dat voor jou werkt, is dat mooi. Helaas hoor en zie ik vaak dat cliënten in eetstoornisklinieken slechts tijdelijk gewenst gedrag laten zien rondom voeding, beweging en gewicht, waarna ze weer terugvallen in oude patronen. Een enkel symptoom gerichte aanpak gaat géén blijvend resultaat opleveren waar je op hoopt. Deze ervaring heb ik ook opgedaan toen mijn eigen dochter een behandeling kreeg bij een eetstoorniskliniek. Dit is te lezen op de 'over mij' pagina.

Mijn werkwijze is dan ook gericht op het de onderliggende oorzaak, het mechanisme van de eetstoornis. Een eetstoonis vertelt je namelijk veel over de relatie met jezelf en over de manier waarop jij omgaat met problemen. Dit mechanisme gaan we onder de loep nemen in therapie zodat je de eetstoornis niet langer nodig hebt. Daarbij gaan we terug naar de oorsprong van gedrag en jouw basis overtuigingen. Wist jij dat deze al prenataal en tijdens de geboorte zijn gevormd? Lees hier meer over Geboorte In Kaart.

In het Road2recover-traject staat het gezonde deel in jou centraal. Het maakt niet hoe ver het gezonde deel in jou overschaduwd wordt door de eetstoornis, het gezonde deel is er altijd. Vanuit daar is het mogelijk om jou in je kracht te zetten, zodat jij jouw pad van herstel kan bewandelen. Ik sta naast je en begeleid je. Uiteraard heb ik ook oog voor het symptoom, maar daar ligt niet de nadruk. Duurzaam herstel komt van binnenuit. 


Wil jij ervaringsdeskundige hulp? Dan is dit traject er voor jou. 

  • Voor een kennismakingsgesprek maak ik graag tijd vrij. Dit gesprek is gratis als je bij mij een dienst afneemt. Ik vraag €25,- wat je terug ontvangt als wij een samenwerking aangaan.

Het Road2recover-traject biedt;

  • 12 coachingsessies van 1 uur, die in overleg gepland kunnen worden. Ook is het mogelijk om meerdere sessies per week of dubbele sessies in te plannen. Na 12 sessies kan het traject herhaalt worden zovaak nodig of gewenst is.
  • 1x maand begeleidingsgesprek met de ouder(s) indien het gaat om een minderjarig kind.
  • Het Geboorte In Kaart traject zit inbegrepen in dit persoonlijke traject inclusief een persoonlijk verslag. Het geboorte verhaal mag simpelweg niet ontbreken bij goede hulpverlening. Hier ligt de oorsprong van gedrag en  overtuigingen. Ik heb diverse ervaringen met cliënten dat de kern van de eetstoornis zich in de start ligt. Een ogenenschijnlijk makkelijke bevalling kan voor een baby overweldigend/traumatisch zijn. 
  • Emergency calls; voor wanneer het thuis escaleert.
  • Bonus; desgewenst 2 keer begeleiding bij een maaltijd.

Dit persoonlijke coachingstraject kost € 1.040,-. Het is mogelijk dit traject vaker te herhalen indien wenselijk/noodzakelijk. 
Je kan in 1 keer betalen. Betaal je liever in 3 termijnen? Dan betaal je 3 x €356-. 

Betaling is ook mogelijk via een Persoons Gebonden Budget (PGB). Ik word vergoed door diverse gemeenten.

*Contactpersoon bij de gemeente Voorst is Mw. R. de Jong. Zij is bereikbaar voor een referentie.
 

Neem contact op