Road2recover

Traject 2

'Ik bied alle stappen om te herstellen'

Heb je nog geen hulp of loopt jouw kind vast in de huidige ggz behandeling?  De ervaring is dat het daar vaak draait om strakke protocollen die beperkingen geven zonder dat men dat door heeft. Ik hoor regelmatig van mijn cliënten dat ze aangeven wat ze nodig hadden, of benoemden wat ze juist niet wilden dat het over hun eetdagboeken moest gaan. Dit werd afgedaan met nee zo is hoe wij werken, volgens een wetenschappelijk bewezen methode.  Als de nadruk ligt op het symptoom, krijg je een gefrustreert kind mee of een kind wat gewenste antwoorden geeft. Dit gaat géén resultaat opleveren waar je op hoopt. Deze ervaring heb ik ook opgedaan, te lezen op de 'over mij pagina'.

Word niet boos op je kind die kan dit niet altijd helder verwoorden, de eetstoornis vindt dit prima die vormt een muur tussen jouw kind en de buitenwereld. Op deze manier is er geen bedreiging voor zijn bestaan. Je kind wil niets liever dan hulp ontvangen en zit opgesloten in zijn of haar lijf. 
Er zijn kinderen die naar therapie gaan maar geen therapie ontvangen, wat bedoel ik daar nu mee? Kinderen met een eetstoornis zijn zo slim en vaak erg intelligent die geven gewenste antwoorden om de therapeut naar de mond te praten. Ze weten vaak al waar het over gaat kennen de protocollen. Is dit herkenbaar voor jou? Of vallen er nu kwartjes als je dit leest?
Wil je het kind bereiken zal je echt langs de eetstoornis moeten, dan kom je op het punt dat je therapie geeft. Maatwerk leveren, schakelen en weten hoe de eetstoornis werkt, dat mechanisme moet je kennen als coach.
Dit vraagt kennis en soms een directieve benadering richting de eetstoornis. Het kind benader ik zacht, liefdevol en empatisch.
Zo voelt het kind zich begrepen en gezien en geen 'nummer' of weer een kind die niet beter wil worden omdat het niet opschiet.
De nadruk ligt veelal op het symptoom ipv de oorzaak. Ik begrijp hoe het werkt mijn aanpak is dan ook gericht op het de onderliggende oorzaak, het mechanisme van de eetstoornis doorzien en overbodig maken. Je kind is zichzelf echt kwijt geraakt omdat de eetstoornis alles overnam. In het hersteltraject staat centraal dat je kind zichzelf weer gaat ontdekken. Als je een eetstoornis overwint dan heb je de power die in je zit weten om te zetten en kan je alles  aan.

Ik ben zeer gemotiveerd en betrokken omdat ik ieder kind de vrijheid gun om te leven. Met dit doel doe ik mijn werk.

Wil jij als ouder rust en achteroverleunen kunnen leunen om zo voor jezelf te kunnen blijven zorgen. Wat essentieël is om er voor je kind te kunnen zijn als hij of zij het moeilijk heeft. Dat vraagt veel geduld, energie en tact waardoor je je kind wel helpt met zijn proces. De sfeer in huis zal er beter op worden als je goede coaching hebt, iemand met ervaring is bij deze ziekte echt een meerwaarde. 
Wil jij ook dat je kind beter wordt en effectieve zorg krijgt dan enkel tijdvulling?  Dan is dit traject wat voor jouw kind.  Voel jij ook dat dit de manier is om van eet eenstoornis af te komen?  Dan kan ik je helpen.
 

  • Een introductiegesprek van 45 min om elkaar te leren kennen is altijd gratis en vrijblijvend.

Road2recover-traject biedt;

  • 1x per week  1 uur coachgesprekken, 12 sessies waarbij ik volledig aansluit op wat er speelt, ik bewaar de rode draad.
  • 1x per maand een begeleidingsgesprek met de ouder(s).
  • Het geboorte in kaart traject zit inbegrepen in dit prachtige persoonlijke traject. Het geboorte verhaal mag niet ontbreken bij goede hulpverlening, hier ligt de oorsprong van gedrag en (belemmerende-)overtuigingen.  
  • 2 emergency calls; als het thuis uit de hand loopt. Ik weet dat het erg fijn is om een deskundige te kunnen bellen.
  • Bonus; 2 keer begeleiding bij een maaltijd altijd in overleg.
  • Desgewenst de mogelijkeheid tot versnelling in frequentie naar 2 keer per week coaching van 1 uur (welliswaar ondervoorbehoud).

De investering van € 999.-  is voor een persoonlijke coachingstraject. De mogelijkheid voor herhalingen van dit traject wil ik zeker benoemen, op die manier waarborg ik continuïteit van de zorg.  Erg belangrijk ook bij eetstoornisproblematiek,
Deze investering levert waarde voor het herstel van jouw kind.
Je kan in 1 keer betalen. Betaal je liever in 3 termijnen dan kan dat ook, dan betaal je 3 x 316,- euro.
Als je in 1 keer betaald bespaar je 50 euro.

Woon je in de gemeente Voorst; dan is betalen vanuit Persoons Gebonden Budet (PGB) mogelijk. 

Een oplossing kan zijn als je kind therapie volgt om een time-out in de huidige reguliere behandeling aan te vragen. Die mogelijkheid bestaat.
Dan kan je werking van deze optie onderzoeken. Ik denk graag met je mee in mogelijkheden.

Neem contact op