Galerie

Het creatieve deel van mijn werk is ontstaan vanuit een zoektocht om om te gaan met mijn eigen proces in de tijd dat mijn dochter ziek was. Tijdens het schilderen ben ik volledig de baas over mijn werk, geen regels, geen tijdsdruk, geen protocollen die ik niet begrijp, geen perfectie dat geeft onrust want wat is perfect? Mijn eigen creatie weergeven hoe mooi is dat?
Kunst is iets waar je voor open moet staan, voelen, waarderen en het verhaal bij een doek maakt het eigen. Ieder schilderij van mij heeft een verhaal en een titel.

Eigen galerie

Mijn enthousiasme over het schilderen deelde ik met anderen en op die manier werd ik ontdekt door twee mensen in mijn omgeving, die mij stimuleerden om wat met mijn talent te gaan doen. Exposities volgden. Dit heeft geresulteerd in de verkoop van een aantal van mijn doeken en het openen van mijn eigen galerie.

Ik schilder wat mij aanspreekt, daarin laat ik mij niet dwingen of sturen door factoren van buitenaf. Het gaat om de vertaling die ik geef aan het beeld. De schoonheid zit in het gevoel wat weerlegd wordt in de kunst. Maar ook het gevoel dat ervaren wordt bij het zien van de kunst.

In opdracht

Ik schilder tevens in opdracht, een origineel persoonlijk cadeau voor uzelf of een ander.
Kom gerust een keer kijken, informeer naar de mogelijkheden door contact met mij op te nemen. De koffie staat altijd klaar.

In overleg kunt u ook uw eigen werk exposeren in de galerie. Vraag gerust naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Heeft u een restaurant, een sauna of een kantoor waar u graag kunst aan de muur wil. Ik nodig u uit om te komen kijken naar mijn werk. Als u een mooi schilderij in gedachten heeft kunnen we overleggen of ik daar uiting aan kan geven.

Teambuilding

In mijn galerie is er een mogelijkheid om een orginele teambuilding te houden.

Gezelligheid met een hapje en een drankje. Een schilderopdracht: iedereen achter een schildersezel en met een eigen creatie naar huis. Of allemaal aan 1 groot doek werken die op de werkplek een prominente plaats krijgt.