Galerie


   Kunst kan ons
doen beseffen wat
     onuitsprekelijk is

       Johann Wolfgang von Goethe

Het creatieve deel van mijn bedrijf is ontstaan vanuit een zoektocht om om te gaan met mijn eigen proces in de tijd dat mijn dochter ziek was. In mijn depressie ervaarde ik dat ik expressie nodig had voor mijn emoties. Wat er in mij speelt, ben ik gaan vertalen in kunst. Tijdens het schilderen ben ik volledig vrij in mijn werk; geen regels, geen tijdsdruk, geen protocollen, waarvan ik het nut niet inzie. Mijn eigen creatie weergeven. Hoe mooi is dat?
Elk schilderij van mij heeft een eigen verhaal en betekenis. Kunst is een beleving en zo ervaart iedereen wat anders bij een schilderij en zo vullen we samen het verhaal aan. 

Eigen galerie

Mijn enthousiasme over het schilderen deelde ik met anderen en op die manier werd mijn talent ontdekt door mensen in mijn omgeving, die mij stimuleerden om wat met mijn talent te gaan doen. Exposities volgden. Dit heeft geresulteerd in de verkoop van een aantal van mijn doeken en het openen van mijn eigen galerie.

Ik schilder wat mij aanspreekt, daarin laat ik mij niet dwingen of sturen door factoren van buitenaf. Het gaat om de vertaling die ik geef aan het beeld. De schoonheid zit in het gevoel wat weerlegd wordt in de kunst. Maar ook het gevoel dat ervaren wordt bij het zien van de kunst.

In opdracht

Ik schilder tevens in opdracht, een origineel persoonlijk kado.
Kom gerust een keer kijken. Informeer naar de mogelijkheden door contact met mij op te nemen. 

In overleg is het mogelijk om eigen werk te exposeren in de galerie. Vraag gerust naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Heb jij een restaurant, een sauna of een kantoor en je zou daar wel wat sfeer willen toevoegen doormiddel van kunst aan de muur?  Een unieke sfeermaker aan de muur is in mijn beleving onmisbaar. 

Teambuilding

In mijn galerie is er een mogelijkheid om een orginele teambuilding te houden.

Gezelligheid met een hapje en een drankje. Een schilderopdracht: iedereen achter een schildersezel en met een eigen creatie naar huis. Of allemaal aan één groot doek werken die op de werkplek een prominente plaats krijgt. 

'Stop overthinking and start listening to your heart'
'Attitude'
'Senorita'
'Koele wateren des illusie'
'Vrijheid zit in je hoofd'
'No fear'
'Passie'
Áls iets je raakt'
'Hartsverlangen'
Ín je kracht staan'  Shine....
'wit licht'
'Liberation'
'You can shine in darkness'
'Goudvis en bubbels'