Recensie over de moederwond.

18 januari 2023

𝙍𝙚𝙘𝙚𝙣𝙨𝙞𝙚 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙙𝙚 𝙢𝙤𝙚𝙙𝙚𝙧𝙬𝙤𝙣𝙙.

'De moederwond in relaties. Een vervolg van geboorte in kaart.

Diep Geraakt, Ontroerd met een enorme openbaring in bewustzijn op een rode draad in mijn leven tot relaties. Hoe ik deze aan ga en vanuit welk startpunt dit ontstaat, ik had geen idee wat voor impact dit heeft. Ik heb zoveel antwoorden gevonden. Pijn en zachtheid neem ik mee naar huis. Niemand heeft schuld er is enkel liefde nodig.

Dankbaar voor de liefdevolle en begripvolle coaching van Ingrid. Jeetje wat doet deze vrouw mooi werk. Zo fijn om begrepen te worden vanuit liefdevolle emotionele aanwezigheid, dan is kwetsbaar zijn echt een cadeau.'

Dank je wel voor vandaag🙏🏻 💋
Dit mag je posten.

❤️ Ik ben 'jou' dankbaar voor deze mooie, oprechte woorden.
Ik deelde voor de eerste keer op deze wijze mijn kennis over de moederwond, de basis van bindings-verlatingsangst ligt in de relatie met jouw moeder. Dit is voor mij een nieuwe stap welke ik ga integreren tot een nieuw traject in mijn praktijk. Dit thema speelt veel bij mensen met eetstoornisproblematiek.

In mijn storie had ik een aanbod gedaan voor nog 2 oefensessie voor een gepaste bijdrage. Binnen 2 uur waren ze vergeven. Ik kon 3 trouwe volgers van mijn account echt niet teleurstellen, zij hebben ook een plekje.
Nu heb ik voorlopig genoeg 'speeltijd.' 😉
De moederwond is een mooi vervolg op Geboorte In Kaart.

❤️ liefs Ingrid ❤️

♡ 𝑻𝒂𝒊𝒏𝒊𝒏𝒈 𝒗𝒂𝒏 𝑯𝒂𝒏𝒏𝒂𝒉 𝑪𝒖𝒑𝒑𝒆𝒏 𝒐𝒗𝒆𝒓 𝒅𝒆 𝒅𝒚𝒏𝒂𝒎𝒊𝒆𝒌 𝒗𝒂𝒏 𝒅𝒆 𝒎𝒐𝒆𝒅𝒆𝒓𝒘𝒐𝒏𝒅 𝒐𝒑 𝒓𝒆𝒍𝒂𝒕𝒊𝒆𝒔.

0 reacties  

Meer inspiratieblogs >